Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Юличка
|
Написане: п'ятниця квітня 11, 2008 1:23 am Тема повідомлення: Оцінювання |
|
|
Шановна редакторе! Хочу до Вас звернутися за допомогою оцінювання вишитих картин. В магазині Ви виставили на продаж картину "Зебри", яка коштує 900. Справа в тому, що таку ціну я ставлю на картини набагато важчими за технікою виконання. Розкажіть, будь ласка, про свої критерії оцінювання робіт. Заздалегідь вдячна Вам! _________________ Юлічка Творіть з любов'ю! |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: вівторок травня 13, 2008 8:38 am Тема повідомлення: |
|
|
Справа в тому що там дуже дорога рамка, а крім того я дуже не хочу продавати картину .
Свої роботи я не прагну продавати, інколи їх дарую дуже дорогим для мене людям. Стосовно оцінювання, то десь був, в мене, прайс на ручну вишивку, знайду виставлю. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Vitysik
|
Написане: четвер жовтня 16, 2008 9:58 am Тема повідомлення: |
|
|
Пані Оксана, доброго вам дня. Ви обіцяли викласти прайс на оцінювання вишитих робіт. Справа в тому що в мене замовили роботу, але я не знаю, скільки за неї просити. Допоможіть будь ласка. |
|
Догори |
|
|
Vitysik
|
Написане: четвер жовтня 16, 2008 11:42 am Тема повідомлення: |
|
|
Хочу також щоб ві допомогли мені оцінити ще одну мою роботу, я вам вже писала, що вишиваю "Багатогранний монохром" з 22 номера. Тканина - канва, дрібна, виробник, здається Угорщина, ціна - 69 грн за погонний метр, я брала 60 см, хоча цієї тканини мені стане на 3 таких картини (зараз вишиваю другу таку ж тільки іншим кольором), нитки - DMC, золотисті, мені пішло майже 2 мотки по 8 грн. За оформлення я заплатила 260 грн. Правда я вишивала в одну нитку, в дві, просто, нитка не лягала, але й так вийшло досить гарно. Я обовязково її розміщу у вам на сайті. Допоможіть її оцінити, в мене і на неї є замовлення. Дуже вас прошу і наперед дякую. |
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок жовтня 21, 2008 9:28 am Тема повідомлення: |
|
|
Запросто! Картина містить в собі 6961 хрестик *0,05 грн (бо нитка металік) за роботу 348,05 грн + канва+ нитки+багет= от Вам і ціна. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Vitysik
|
Написане: вівторок жовтня 21, 2008 10:16 am Тема повідомлення: |
|
|
Я дуже вдячна вам за допомогу у розахунку вартості, ще одне, а якщо картина вишита звичайними нитками DMC, скільки тоді буде коштувати один хрестик? І як ви порахували скільки хрестиків має саме ця картина? |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок листопада 10, 2008 4:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
Програма в якій створюється схема рахує кількість хрестиків. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|